ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ | ΑΤΤΙΚΗ

Ψυγείων - Εγγύηση Επισκευής 6 Μηνών

Αναζητάτε μια άμεση λύση εμπιστοσύνης για την επισκευή του ψυγείου σας; Στην Freeze-Clima.gr θα βρείτε τους τεχνικούς που ψάχνατε, με τους οποίους θα αντιμετωπίσετε κάθε βλάβη, χωρίς χρονοτριβές και περιττές χρεώσεις. Το προσωπικό μας διαθέτει πάντοτε μεγάλο στοκ ανταλλακτικών, και έτσι μπορεί να διορθώσει άμεσα τις περισσότερες βλάβες που μπορεί να συναντήσει, χωρίς καθυστέρηση. Με όλες τις τελευταίες πιστοποιήσεις, οι τεχνικοί μας είναι πάντα πρόθυμοι και άμεσοι στην επισκευή των ψυγείων σας, είτε πρόκειται για επισκευή επαγγελματικού ψυγείου, είτε για τον προσωπικό σας χώρο, γλιτώνοντας σας χρόνο, χρήμα και ταλαιπωρία που θα είχε προκληθεί από τη μη σωστή ή μη αποδοτική λειτουργία του ψυγείου σας.

Συχνά μας ρωτάτε

Θα είμαστε στο χώρο σας μέσα στο 24ωρο. Προσπαθούμε πάντοτε για το συντομότερο δυνατό.

Πηγαίνουμε σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής

Ο χρόνος εξαρτάται από την βλάβη, σύνηθες χρόνος επισκευής 1-2 ώρες.

Η επίσκεψη χρεώνεται 20€ συν φ.π.α και θα ενημερωθείτε για τη βλάβη και το ποσό της επίσκεψης θα αφαιρεθούν από το τελικό σύνολο σε περίπτωση επισκευής.

Μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα καθώς διαθέτουμε POS μηχάνημα μαζί μας.

Eίπαν για εμάς...

Ψάχνοντας για service ψυγείων στο Internet βρήκα την αγγελία του Freeze Clima και επικοινώνησα μαζί τους για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω στην ψύξη του οικιακού μου ψυγείου. Οι άνθρωποι σε 1 ώρα ήταν στο χώρο μου και επιδιόρθωσαν τη βλάβη σε μια ώρα. Το ψυγείο μου λειτουργεί κανονικά και έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την αντιμετώπιση αλλά και τις καλές τιμές. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αθανασία Κ.
Νέος Κόσμος
Σας ευχαριστούμε για την άμεση εξυπηρέτηση στην επισκευή του ψυγείου μας. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι και σίγουρα θα σας προτείνουμε σε γνωστούς μας αν χρειαστεί.
Mαρία Ντ.
Μαρούσι
Η βλάβη που είχαμε στο μοτέρ του ψυγείου επιδιορθώθηκε από τους τεχνικούς του Clima Freeze στο χώρο μας μέσα σε 1 ώρα χωρίς να χρειαστεί να μεταφερθεί το ψυγείο σε άλλο χώρο. Μπράβο σας συνεχίστε έτσι.
Νίκος Χ.
Πειραιάς